Az élelmiszer előállító
A forgalmazó neve, székhelyének címe: Tapadeli F&B Kft.
A forgalmazó hely neve, címe: 1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 52-54.
A termék leírása:
Megnevezés: TEX-MEX NACHOS (5 db)– gyorsfagyasztott, elősütött, félkész termék
Vegyes sajt- és csípős paprikadarabok ropogós nachos bundában, elősütött és gyorsfagyasztott termék.
POL 1000006875
Termék EAN kódja: 5999861169153
A termék egységnyi mennyiségéhez felhasznált összetevők felsorolása a mennyiség megadása nélkül, az allergén anyagok kiemelésével:
Összetevők: ömlesztett sajt (39,5%) [gouda, cheddar, ivóvíz, vaj, tejfehérje, módosított keményítő, növényi rost, emulgeálószerek (nátrium-citrát, polifoszfátok), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, természetes aroma, színezékek (béta-karotin, annato)], morzsakeverék (30,5%) [zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, étkezési só, élesztő, fűszerek), kukoricapehely (kukorica, étkezési só, árpa malátakivonat), tortilla (nachos) 24% (lisztkeverék (kukoricaliszt, búzaliszt), étkezési só, cukor, stabilizátor: kálcium-karbonát, emulgeálószer: zsírsavak mono-és digliceridjei), napraforgóolaj], víz, búzaliszt, növényi olajok (pálma, repce), fűszerkeverék [dextróz, paprika (1%), természetes aroma, fűszerek, zöldfűszerek, hagyma, fokhagyma, étkezési só, jalapeño paprika (0,1 %), citrompor (citromkoncentrátum, maltodextrin), élesztőkivonat, repceolaj, savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-karbonátok], bevonat [lisztkeverék (búzaliszt, rozsliszt), búzakeményítő, térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium-karbonátok), étkezési só, pálmaolaj, tejsavópor, tejfehérje, búzaglutén], sűrítőanyagok (metilcellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz), tejsavópor, térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium-karbonátok).
Érzékszervi tulajdonságok:
Szag: termékre jellemző kellemes sajtos illat, minden idegen szagtól és szaghibától mentes.
Szín: termékre jellemző, halványbarna panírrétegű sajtfalatok
Állag: teljesen átfagyott, háromszög alakú sajtfalatok
A termék csomagolása
Az élelmiszerbiztonsági minőségi jellemzői
Mikrobiológiai jellemzők:
Min. |
Max. |
||
Aerob lemezszám |
cfu/g |
100.000 |
|
Enterobacteriaceae |
cfu/g |
10.000 |
|
Salmonella |
cfu/g |
<25 g |
|
Listeria monocytogenes |
cfu/g |
100 |
Az élelmiszer átlagos tápértéke
Élelmiszer átlagos tápértéke
Átlagos tápértékadatok 100g termékben |
|
Energia: |
1287 kJ/ 309 kcal |
Zsír: |
18,5 g |
amelyből telített zsírsavak |
8,2 g |
Szénhidrát |
26,0 g |
amelyből cukrok |
2,0 g |
Élemirost: |
3,0 g |
Fehérje: |
8,0 g |
Só: |
2,3 g |
Sütési útmutató: 180°C-on 2:30 perc
A fagyott zöldségeket helyezzük a 180°C-ra előmelegített, forró Fast Chef Elit+ Carrousel olajsütőbe. 2:30 perc alatt készül el. Kövessük a gép jelzését, és azonnal cseréljük ki az elhasznált olajat, és tisztítsuk ki a gépet az útmutató szerint.
Tárolási feltételek, minőség-megőrzési/fogyaszthatósági időtartam
Tárolás: -18 C°-on. Felengedés után újra fagyasztani tilos!
Minőségét megőrzi: -18°-on tárolva a termo címkén jelzett időpontig.
Egyéb jellemzők
Allergén információ
Összetevők és azokból készült termékek |
Összetevőkben jelen van? (Igen/Nem) |
Az anyag származékainak természete |
Keresztszennyeződés folytán jelen lehet a termékben? (Igen/Nem) |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai |
Igen |
- |
|
Rákfélék |
Nem |
Nem |
|
Tojás |
Nem |
Nem |
|
Halak |
Nem |
Nem |
|
Földimogyoró |
Nem |
Nem |
|
Szójabab |
Nem |
Nem |
|
Tej és származékai |
Igen |
- |
|
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, macadamia és queenslandi dió |
Nem |
Nem |
|
Zeller |
Nem |
Nem |
|
Mustár |
Nem |
Nem |
|
Szezámmag |
Nem |
Nem |
|
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben |
Nem |
Nem |
|
Csillagfürt |
Nem |
Nem |
|
Puhatestűek |
Nem |
Nem |
GMO információ:
A terméket a helyes gyártási gyakorlatnak megfelelően gyártják, és az összes vonatkozó európai jogszabálynak megfelelően szállítják.
1 adag súlya: 120g
Sütési idő: 2:30 perc