Rántott halfiléfalatkák

Rántott halfiléfalatkák

Az élelmiszer előállító

A forgalmazó neve, székhelyének címe: Tapadeli F&B Kft.
A forgalmazó hely neve, címe: 1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 52-54.

A termék leírása:

Megnevezés: RÁNTOTT HALFILÉFALATKÁK (6 db) – gyorsfagyasztott, elősütött, félkész termék

30% a bundában elősütött Alaska Pollack halfiléfalatkák.

Termék EAN kódja: 5999861169139

 

A termék egységnyi mennyiségéhez felhasznált összetevők felsorolása a mennyiség megadása nélkül, az allergén anyagok kiemelésével:


Összetevők: fehér húsú halfilé (Alaska Pollack)(65%), búzaliszt, kukoricakeményítő, napraforgó olaj kukoricaliszt, módosított keményítő (búza, kukorica), étkezési  só, tejfehérje, teljes tojáspor, dextróz, szárított zöldségek (vöröshagyma, fokhagyma),  fűszerek (bors, kurkuma), laktóz, cukor (szárított glükózszirup), aroma (kukorica), halliszt, sovány tejpor, növényi olaj (repcemag).  

 

Érzékszervi tulajdonságok:

Szag: termékre jellemző kellemes halas illat, minden idegen szagtól és szaghibától mentes.

Szín: termékre jellemző, halványbarna panír réteg

Állag: teljesen átfagyott, gömbölyded forma


A termék csomagolása

  1. Felhasznált csomagolóanyagok:
    Karton (hosszúság, szélesség, magasság): nyomatlan barna hullámkarton, 245mm x 200mm x 230 mm
    Tasak: 150x200x0,03 mm PE mélyhűtős tasak
    Címke a kartonon és a tasakon: öntapadós termo címke
  2. Csomagolási mód
    Termék egyedi nettó tömege, tasakban: 6 db /170 g (nettó tömeg min.160 g)
    Termék egyedi nettó tömege, kartonban: 25 x 170 g = 4,25 kg (nettó tömeg min. 4 kg)

Az élelmiszerbiztonsági minőségi jellemzői

Mikrobiológiai jellemzők:

Szabvány

Max.

Megjegyzés

Aerob lemezszám

cfu/g

<100.000

<1.000.000

Enterobaccteriaceae

cfu/g

<100

<1.000

Escherichia coli

cfu/g

<10

<100

Listeria monocytogenes

cfu/g

<10

<100

Salmonella spp.

absent in 25g



Az élelmiszer átlagos tápértéke

Élelmiszer átlagos tápértéke

Átlagos tápértékadatok 100g termékben

Energia: 

821 kJ/ 196 kcal

Zsír:

9,8 g

amelyből telített zsírsavak 

1,1 g

Szénhidrát  

15,9 g

amelyből cukrok 

0,5 g

Élelmirost:

0,4 g

Fehérje: 

10,9 g

Só: 

2,45 g

Sütési útmutató: 180°C-on 4:30 perc


A fagyott terméket helyezzük a 180°C-ra előmelegített, forró Fast Chef Elit+ Carrousel   olajsütőbe. 4:30 perc alatt készülnek el a ropogós, rántott halfiléfalatkák. Kövessük a gép jelzését, és azonnal cseréljük ki az elhasznált olajat, és tisztítsuk ki a gépet az útmutató szerint. 


Tárolási feltételek, minőség-megőrzési/fogyaszthatósági időtartam

Tárolás: -18 C°-on. Felengedés után újra fagyasztani tilos!

Minőségét megőrzi: -18°-on tárolva a termo címkén jelzett időpontig. 

Egyéb jellemzők

Allergén információ

Összetevők és azokból készült termékek

Összetevőkben jelen van?

(Igen/Nem)

Az anyag származékainak természete

Keresztszennyeződés folytán jelen lehet a termékben?

(Igen/Nem)

Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai



Igen



Glutén



Nem

Rákfélék

Nem

Nem

Tojás

Igen

Tojás

Nem

Halak

Igen

Hal

Nem

Földimogyoró

Nem

Nem

Szójabab

Nem

Nem

Tej és származékai

Igen

Tej

Nem

Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, macadamia és queenslandi dió




Nem




Nem

Zeller

Nem

Nem

Mustár

Nem

Nem

Szezámmag

Nem

Nem

Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben



Nem



Nem

Csillagfürt

Nem

Nem

Puhatestűek

Nem

Nem

 

GMO információ:

A termékeket nem kezelték ionizáló sugárzással és 100% -ban GMO-mentesek.

1 adag súlya: 160g
Sütési idő: 4:30 perc

Ételek

Árakért vegye fel a kapcsolatot velünk!