Az élelmiszer forgalmazó
A forgalmazó neve, székhelyének címe: Tapadeli F&B Kft.
A forgalmazó hely neve, címe: 1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 52-54.
A termék leírása:
Megnevezés: RÁNTOTT CAMEMBERT FALATKÁK– gyorsfagyasztott, elősütött, félkész termék
Termék EAN kódja: 5999861169061
Állategészségügyi regisztrációs szám: HU 279 E
A termék egységnyi mennyiségéhez felhasznált összetevők felsorolása a mennyiség megadása nélkül, az allergén anyagok kiemelésével:
Összetevők: Camembert sajt kb. 51% (tehéntej, étkezési só, tejfehérje, kultúrák, tejoltó, camembert kultúra), búzaliszt, ivóvíz, napraforgó étolaj, étkezési só, fűszer (paprika), élesztő, módosított keményítő.
Érzékszervi tulajdonságok:
Szag: termékre jellemző kellemes illat, minden idegen szagtól és szaghibától mentes.
Szín: termékre jellemző, halvány barna panír réteg
Állag: teljesen átfagyott, termékre jellemző, háromszög alakú sajtfalatkák
A termék csomagolása
1. Felhasznált csomagolóanyagok:
Karton (hosszúság, szélesség, magasság): nyomatlan barna hullámkarton, 245mm x 200mm x 230 mm
Tasak: 150x200x0,03 mm PE mélyhűtős tasak
Címke a kartonon és a tasakon: öntapadós termo címke
2. Csomagolási mód
Termék egyedi nettó tömege, tasakban: 5 db /112 g (nettó tömeg min. 107 g)
Termék egyedi nettó tömege, kartonban: 25 csomag x 112 g = 2,8 kg (nettó tömeg min. 2,675 kg)
Élelmiszerbiztonsági, minőségi jellemzők:
Mikrobiológiai jellemzők:
2073/2005/EK rendelet szerint
Mikroorganizmus |
Határérték |
Vizsgálati módszer |
||
„m” |
„M” |
|||
Listeria monocytogenes |
- |
0/25 g |
ISO 11290-2 |
|
E.coli |
100 cfu/g |
1 000 cfu/g |
MSZ ISO 16649-2:2005 |
|
Koaguláz-pozitív |
10 cfu/g |
100 cfu/g |
ISO 6888 |
Vegyi szennyezettség:
Az 1881/2006/EK rendeletnek megfelel.
Összetételi jellemzők:
KÉMIAI ÉS FIZIKAI JELLEMZŐK
Érték |
|
Szárazanyag-tartalom g/100g |
53-57 |
Az élelmiszer átlagos tápértéke
Élelmiszer átlagos tápértéke
Átlagos tápértékadatok 100g termékben |
|
Energia |
1237 kJ/ 296 kcal |
Zsír |
17,0 g |
amelyből telített zsírsavak |
8,4 g |
Szénhidrát |
22,0 g |
amelyből cukrok |
<0,5 g |
Élelmirost |
1,6 g |
Fehérje |
13,0 g |
Só |
1,6 g |
Sütési útmutató: 180°C-on 3:00 perc
A fagyos sajtokat helyezzük a 180°C-ra előmelegített, forró Fast Chef Elit+ Carrousel olajsütőbe. 3:00 perc alatt elkészülnek a kívül ropogós, belül lágy sajtok. Kövessük a gép jelzését, és azonnal cseréljük ki az elhasznált olajat, és tisztítsuk ki a gépet az útmutató szerint.
Tárolási feltételek, minőség-megőrzési/fogyaszthatósági időtartam
Tárolás: -18 ºC-on. Felengedés után újra fagyasztani tilos!
Minőségét megőrzi: -18 ºC-on tárolva a termo címkén jelzett időpontig
Egyéb jellemzők
Allergén információ
Összetevők és azokból készült termékek |
Összetevőkben jelen van? (Igen/Nem) |
Az anyag származékainak természete |
Keresztszennyeződés folytán jelen lehet a termékben? (Igen/Nem) |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai |
Igen |
glutén |
- |
Rákfélék |
Nem |
Nem |
|
Tojás |
Nem |
Nem |
|
Halak |
Nem |
Nem |
|
Földimogyoró |
Nem |
Nem |
|
Szójabab |
Nem |
Nem |
|
Tej és származékai |
Igen |
Tejfehérje Laktóz |
- |
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, macadamia és queenslandi dió |
Nem |
Nem |
|
Zeller |
Nem |
Nem |
|
Mustár |
Nem |
Nem |
|
Szezámmag |
Nem |
Nem |
|
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben |
Nem |
Nem |
|
Csillagfürt |
Nem |
Nem |
|
Puhatestűek |
Nem |
Nem |
GMO információ:
A termék a 2001/18/EC Direktívában meghatározottak szerint nem génkezelt és gyártása során génmanipulációs technológián átesett anyagok felhasználása nem történt.
Az 1829/2003 és 1830/2003. (EC) szabályozás szerint a terméken nem kell feltüntetni, hogy genetikailag módosított.
1 adag súlya: 112g
Sütési idő: 3:00 perc